5000 DEPORTISTAS COMPITEN DURANTE UNA SEMANA EN LAS FINALES DE COLPBOL 2024

Les Finals de la Lliga Oficial de Colpbol 2024 tanquen en gran la temporada esportiva

Amb una participació total de 5.000 esportistes i organitzada sota el prisma i principis de la competició formativa que impulsem des de l’Associació Esportiva Colpbol en col·laboració amb la Conselleria de Cultura i Esport, la Diputació de València i la Fundació Esportiva Municipal de València, les Finals de La Lliga Oficial de Colpbol 2024 han posat fi a lavcompetició mare del nostre esport des del 27 de maig a les seus de Novelda, Alginet, Burjassot i Meliana.

5000 ESPORTISTES COMPETIXEN AL LLARG D’UNA SETMANA EN LES FINALS DE COLPBOL 2024

El torneig, adscrit als Jocs Esportius de la Generalitat Valenciana, creix cada any amb la singularitat del seu marcat caràcter educatiu i la seua aportació com a agent de cohesió social, lligat al foment dels valors d’inclusió, cooperació i igualtat que caracteritzen este esport d’equip.

Amb més de 100 entitats inscrites, la Lliga Oficial de Colpbol, que va arrancar a l’octubre del 2023, ha aglutinat al llarg de la temporada la disputa de més de 80 jornades de competició en les dues fases regulars per tota la Comunitat Valenciana.

Este any, ciutats com Callosa de Segura, Elx, Ibi, Sant Joan d’Alacant, Rafal, Novelda, Castalla o Pilar de la Foradada han sigut seus al llarg de la temporada a les comarques d’Alacant; també Onda a Castelló o Requena, Carcaixent, Port de Sagunt, Mislata, Algemesí, Manises, Benifaió, Riba-roja, Massamagrell o la mateixa ciutat de València en diferents enclavaments exemples a la província de València.

Les 26è Finals de Colpbol han comptat, una edició més, amb la participació de l’equip de persones amb diversitat funcional, destacant la presència del Centre d’Educació Especial Sanchís Banús d’Ibi o el Centre Ocupacional La Costera de Xàtiva.

A partir d’ara, el focus del Colpbol passa al Campus d´Estiu 2024, nova oportunitat de tecnificació i gaudi d´aquest esport mixt d´origen valencià. Inscripcions obertes a la nostra pàgina web oficial: https://www.colpbol.es/ca/campus-de-colpbol/