Més Colpbol

mes_colpbol_slider2

+COLPBOL 20 és la nova edició de +COLPBOL programa ideat per l’Associació Esportiva Colpbol per al desenvolupament del coneixement i pràctica d’este esport a la Comunitat Valenciana que en 2019 van gaudir 10.000 esportistes en edat escolar.

El programa va nàixer a la fi de 2018 de la col·laboració entre la Fundación Trinidad Alfonso i l’Associació Esportiva Colpbol, després de la consecució per esta del 1r Premi Emprén Esport 2017 amb la finalitat d’expandir els valors propis que esta modalitat esportiva fomenta entre els seus practicants: igualtat de gènere, inclusió, cooperació màxima, solidaritat, adhesió a la pràctica esportiva… a través de l’activació de la seua pràctica, la formació de tècnics i la dotació de recursos.

El programa inicial desenvolupat en la temporada 2018-2019 constava de 5 grans eixos materialitzats en 5 accions concretes obertes a la participació de col·lectius molt diversos de la societat, amb especial atenció als esportistes en edat escolar, als centres educatius i als joves professionals de l’activitat física i l’esport.

L’essència del Colpbol i tot el seu procés de desenvolupament i creixement lligat amb la filosofia i objectius de la Fundación Trinidad Alfonso, van permetre impulsar el naixement del programa +COLPBOL, que en un 2020 fa un pas endavant amb +COLPBOL 20

ACCIONS DEL PROGRAMA

integra

Pla de tallers didàctics a centres educatius, entitats de qualsevol tipus que treballen amb xiquets, adolescents, persones amb diversitat funcional o en risc d’exclusió.

COMITÈ ORGANITZADOR

Realització del curs de Monitor Base de Colpbol i el curs d’Àrbitre de Colpbol per a aquelles persones vinculades al món de l’activitat física i l’esport que reunisquen uns requisits mínims.

Trobades de Colpbol-Promoció popular – dia de l’esport – altres esdeveniments

Articulació d’activitats complementàries de caràcter lúdic, educatiu o competitiu sobre el Colpbol obertes a la participació massiva i lliure.

Jornades populars lúdic-esportives de Colpbol.

Activitats lligades a la commemoració i col·laboració en la celebració el dia 6 abril del «Dia de l’Esport 2020» junt a la Fundación Trinidad Alfonso.

Cada una d’estes accions t’obri una possibilitat de participació.
Coneix el Colpbol des de dins

ESTÀS PREPARAT!

Informa’t i participa

mes colbol vec 2