Juga a Colpbol

Pla de Tallers didàctics

Realització de tallers didàctics en els centres educatius, entitats de qualsevol tipus que treballen amb xiquets, adolescents, persones amb diversitat funcional, en risc d’exclusió, que ho sol·liciten via el formulari adjunt.

Primària- dirigida a 5t i 6t
Secundària- dirigit a 1r, 2n, 3r, 4t d’ESO i 1r i 2n Batxiller
Altres col·lectius- obert

Consistirà en una jornada teorico-práctica impartida pels tècnics de l’Associació Esportiva Colpbol en la que es donarà a conéixer el Colpbol als jóvens esportistes, es realitzarà una progressió didàctica del mateix amb la presència dels professors/ monitors/responsables i se’ls facilitaran les orientacions didàctiques, materials i motivacionals necessàries per a continuar implementant el Colpbol entre les seues activitats esportives i ludico-educatives.

Temporalització:

1-Període d’inscripció ( de l’1 de febrer al 16 de febrer)

2- Execució del programa ( 2 març al 10 maig i 15 d’octubre a 30 de novembre)

COM INSCRIURE’S

    Una vegada enviada la sol.licitud, esta serà enregistrada i processada per l’Associació Esportiva Colpbol.

    Per ordre d’arribada se li assignarà un número a cada sol.licitud fins completar els tallers previstos. Es crearà si fora necessària una llista d’espera.

    A partir del 21 de febrer de 2020 es comunicarà per correu electrònic a cada centre o entitat la data i horari de realització del taller i les condicions minimes perque confirme en un termini de 48 hores.

    Aquell centre o entitat que no confirme perdrà el seu lloc al llistat i passarà automàticament a l’últim lloc del mateix. Si la data no és viable per al centre, este haurà de comunicar-ho via el correu electrònic i l’AE Colpbol li’n assignarà una altra depenent de la disponibilitat.

    mes_colpbol