Campus de Colpbol

El Campus de Colpbol és una activitat idònia per a conéixer i gaudir del nostre esport en dates significatives i on la diversió està més que garantida.

Al Campus de Colpbol volem ensenyar-vos el nostre esport de manera lúdica i activa, en la qual a més de Colpbol realitzem diferents activitats complementàries des de la nostra filosofia de gaudi a través de la pràctica esportiva.

El campus és també alternativa, com el Colpbol. Som diferents als esports que amb el temps han hagut d’adaptar-se i modificar-se. El Colpbol, en els últims 25 anys s’ha consolidat com un nou referent esportiu, innovador i inclusiu, i per això, volem que tu formes part d’ell i el vivencies en primera persona.

Com ja coneixeràs, els nostres dos pilars fonamentals són el treball en equip i la coeducació, ja que estem davant joc esportiu sempre mixt. On els estereotips es queden fora i la integració, igualtat de gènere i oportunitats i la superació entren en joc en cada minut.

Per tot això, i molt més, volem comptar amb tu en aquest nova oportunitat, on esport, diversió i educació formen un tàndem perfecte.

El campus tindrà una varietat d’activitats de pràctica esportiva i vivència dels valors del nostre esport:

Si vols començar l’estiu de la millor manera no dubtes.

Així que accedeix a este xicotet formulari, segueix les instruccions i emplena’l perquè la teua plaça quede reservada. En el formulari trobaràs les bases i els permisos.


Tu estimes el Colpbol