El professorat castellonenc descobrix el Colpbol a través d’un taller realitzar a la UJI de Castelló.

En el marc de les Jornades d’Educació Física organitzades pel Centre de Formació, Innovació i Recursos Educatius de Castelló va tindre lloc un taller tecnicodidàctic sobre el Colpbol dirigit al professorat de l’àrea d’educació física de les comarques de Castelló. Una vegada més els fonaments educatius i formatius del joc es van combinar amb el tradicional entusiasme mostrat pels participants en la pràctica d’esta emergent modalitat esportiva.

El taller es va realitzar en les instal·lacions de la Universitat Jaume I en la segona jornada dels tres dies d’activitats, comunicacions i tallers que han tingut com a eix comú l’activitat física i l’esport des d’una perspectiva pedagògica. Este tindrà la seua continuïtat amb l’organització de dos cursos més extensos que se celebraran en la mateixa ciutat de Castelló i en l’Institut d’Educació Secundària Benigasló de la Vall d’Uixò.
Els assistents van disfrutar de la pràctica del Colpbol, van conéixer la seua aplicació didàctica i van reconéixer l’originalitat i aplicabilitat d’este com un contingut diferent i innovador dins el procés d’ensenyança-aprenentatge dels esports col·lectius d’invasió en l’àmbit educatiu.

castello-2  castello-2   castello-3