El campus serà l’únic lloc en Balears on es podrà practicar l’esport del Colpbol, esport obligatori en les classes d’educació física en la comunitat Valenciana i que compta amb una gran expansió a nivell nacional.

Extret de la web, el colpbol és “…una nova modalitat esportiva creada pel professor d’Educació Física Juanjo Bendicho, que en els últims 14 anys s’ha consolidat com un nou referent esportiu, innovador i integrador, i amb unes grans potencialitats educatives.

La seua gènesi és la busca d’un esport d’equip que supere les limitacions educatives dels esports tradicionals. És a dir, un joc col·lectiu que fomente la màxima participació possible de tots els jugadors, siga quin siga el seu nivell fisicomotor i les seues condicions; que reduïsca al mínim les diferències individuals i exigisca una imprescindible col·laboració i comunicació col·lectiva per a aconseguir l’objectiu final del joc, el gol; és a dir, un verdader i autèntic JOC D’EQUIP.

Personalment em congratula i estic orgullós de què un esport tan inclusiu com este, que compta amb lligues federades ens del seu suport i comptem inclús amb material exclusiu de les seues lligues com són els balons oficials.”