Més de 88.600 xiquets i jóvens ja han fet esport en ExpoJove. Un dels espais amb major afluència de xiquets i adolescents

durant els primers nou dies d’ExpoJove 2013 ha sigut l’Àrea Esportiva, que en el pavelló número 4 de Fira València, ha citat entorn d’un gran escenari i diversos espais esportius fins a 12 disciplines diferents.

Més de 88.600 xiquets han participat en alguna de les múltiples activitats esportives o exhibicions en l’escenari que han anat produint en esta zona durant els nou primers dies de la Fira, a falta d’un per a la seua conclusió en esta 32a edició de la Fira de la Infància i Joventut de València.

Estes zones d’esports com Pilota Valenciana, Triatlón, Hoquei, Rugbi, Handbol, Taekwondo, Tir amb Arc, Colpbol, Karate, Colombicultura, Orientació o Animació esportiva, han tingut durant els últims dies amb la supervisió de les respectives federacions Valencianes, així com clubs que han contribuït a mantindre l’esport viu entre els visitants durant les nou hores d’obertura diàries d’ExpoJove.

Esta Àrea Esportiva de 4.000 m2, que organitza la Regidoria de Festes i Cultura Popular per tercer any consecutiu, ha comptat també amb la presència d’alguns dels millors esportistes valencians en cada una de les disciplines, contant inclús amb grans campions com a Genovés (pilota), Estela Benita (Karate) i molts altres més.  Altres clubs i associacions han realitzat en l’escenari exhibicions de disciplines com a esgrima o activitats esportives amb base musical omplint ExpoJove d’esport este Nadal.

expo2013-1    expo2013-2
 expo2013-4  

01.03.2014 18.30.00