El Palau d’Esports L’Illa de Benidorm acull la tercera edició de la Fira Esportiva Infantil de Nadal (FEDIBENISPORT) amb més de 1500 escolars.

En un total de 18 zones distintes situades principalment a l’ interior del Palau, pero també al Carrer de la Pilota y les pistes de tennis y pàddel els dies 20 i 21 de desembre del 2012, la totalitat dels escolares de Benidorm van tindre l’oportunitat de practicar jocs i esports alternatius, que habitualmente no tenen l’oportunitat de conéixer. Entre ells la gran novetat va ser el Colpbol, que va compartir les activitats lúdicoesportives amb altres modalitats como el tir amb arc, tennis de taula, esgrima, bàdminton, Shutleball, dards electrònics, escacs, baló gegant o pàddel. Els més menuts es divirtiren amb els hinflables i una àrea d’aerobic, ball i animació.

IMG 3994

Fou un bon aparador i una oportunitat per donar a conéixer i impulsar el COLPBOL entre els escolares i docents que encara el desconeixien. A més a més, es posaren a prova els distints equips dels més de set col.legis i instituts de Benidorm que ja practiquen este esport amb esperit col.lectiu fomentant i promovent la màxima participació de tots siga quin siga el seu nivell fisicomotor i la màxima cooperació. El taller de Colpbol va ser coordinat pel professor del centre Leonor Canalejas, Pau Morant, que col.labora en la comarca de la Marina amb l’Associació Esportiva Colpbol.