T’ho vas a perdre?

L’Associació Esportiva Colpbol partciparà activament en la Primavera Educativa, macroevent que els pròxims dies 13, 14 i 15 de maig inundarà la ciutat de València d’activitats educatives, esportives i lídiques.

El vell llit del Riu Túria de la ciutat i els seus voltants s’ompliran de milers de persones disposades a gaudir de l’ampli programa d’activitats, on el Colpbol serà protagonista amb tres iniciatives obertes a la participació de tothom, grans i menuts.

El dissabte dia 14 de maig de 16 a 17 hores amb la projecció del video “El Colpbol, l’esport en clau educativa” a l’Espai Naturia El mateix dissabte a les 18 hores amb una exhibició de Colpbol amb la participació de persones amb discapacitat que juguen la Lliga de Colpbol, en col.aboració amb COPAVA i el diumenge dia 15 a partir de les 10 hores amb el TORNEIG DE COLPBOL PRIMAVERA EDUCATIVA.

Totes les activitats de l’AE Colpbol es realitzaran a la ZONA ESPORTIVA FDM del Jardí del Túria, tram 3, junt al Pont de Campanar i el Pont d’ Ademus.

Tots aquells que vullguen participar o necessiten informació poden contactar en nosaltres a colpbol@colpbol.es

Primavera Educativa: http://mestreacasa.gva.es/web/primaveraeducativa/