HSJ ZARAGOZA I COLPBOL OFICIAL HUELVA NOUS CAMPIONS D’ESPANYA

Igualtat, gaudi, partits emocionants i un altíssim nivell de Colpbol viscuts en tres intenses jornades on aragonesos i andalusos han copat el més alt del podi.

La força i progressió del Colpbol en tota Espanya ha quedat patent des dels primers partits amb l’alt nivell tècnic i tàctic exhibit pels equips en el Campionat d’Espanya 2018.

 1 4 

 

El divendres després de les acreditacions i l’acte de presentació apadrinat per l’exfutbolista Amadeo Carboni i el regatista guanyador de l’America’’s Cup Alberto Barovier, els partits d’exhibició van generar les primeres experiències lligades a l’esperit i valors d’este esport. Els partits entre l’equip de Carboni i l’equip de Barovier formats per persones amb diversitat funcional, jugadors benjamins i jugadors adults va ser un gaudi per a protagonistes i espectadors.

Després de l’exhibició es va iniciar la fase de competició amb els partits inaugurals de cada categoria, San Pedro Crisólogo Sevilla vs ColpGarbí en categoria aleví i Colpbol Huelva vs San Pedro Port Sagunt en categoria infantil

La primera jornada va finalitzar amb El “Sopar d’Equips” i la festa posterior on jugadors, jugadores, tècnics i directius van compartir en un ambient distés la seua passió pel Colpbol.

La jornada del dissabte va reunir el gros del campionat amb la disputa de la primera fase del torneig de cada categoria caracteritzades per la tremenda igualtat i que va establir els equips classificats per a semifinals en categoria aleví: Garbibol L’Eliana, San Pedro Port de Sagunt, Santa Anna Oliva i HSJ Zaragoza que a la fi va ser el vencedor agafant el testimoni de l’equip oliver que en l’edició 2017 va ser el dominador de la categoria.

Altres equips com Alboraia, Foios Club de Colpbol o San Pedro Crisólogo Sevilla van quedar a les portes de la classificació per a semifinals.

 5 7   6

L’equip aragonés va ser el més regular en tot el torneig i va véncer en una ajustada i emocionant final a San Pedro Port de Sagunt per 1-0.

En la final de consolació l’equip de L’Eliana es va desfer d’Oliva i va obtindre la medalla de bronze.

En categoria infantil els equips classificats, valencians i andalusos, van disputar la fase final en el Poliesportiu de Natzaret. Finalment l’IES Foios, actual campió, es va haver de conformar amb el tercer lloc després de véncer Severo Ochoa Sevilla en la final de consolació per 3 gols a 2.  La gran final la van disputar Port de Sagunt, que va aconseguir ficar als seus equips en les dos finals, i Colpbol Huelva, que finalment es va fer amb el títol al guanyar per 7 gols a 3 als saguntins en l’abarrotat pavelló de Natzaret.

Després de la fase de competició va tindre lloc l’acte de clausura i entrega de premis presidida pel director general d’Esport de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya i el cap d’Esports de la Fundació Esportiva Municipal de València, Jose Manuel Brotons que van entregar els diferents trofeus i distincions als participants i que va posar punt final a un campionat d’Espanya de màxim nivell.

 3

Des de hui… es comença a preparar la València Colpbol Cup 2019.

La VCC a Gols Media.