Juanjo Bendicho i Xavier Vázquez realitzen una conferència com a tancament de les jornades organitzades per l’Ajuntament d’Alboraya i la Universitat Cardenal Herrera-CEU.

Durant dos dies 74 alumnes d’ensenyança secundària (segon cicle d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius) han donat a conéixer els seus treballs, 23 en total, enquadrats en tres àrees: Ciències Socials, Ciències Tecnològiques i Ciències i Filologia.

Segons els organitzadors la celebració d’estes jornades busca estimular en els estudiants la investigació científica en tots els seus camps, aproximar-los el funcionament i els ressorts del món universitari i donar-los l’oportunitat que comproven per ells mateixos les diverses projeccions que poden tindre els científics i investigadors en la societat actual. Com a paradigma d’investigació en la pròpia acció es van realitzar dos ponències marc, una impartida per Francisco Cardells sobre l’Horta Nord en l’època medieval i la que va tancar les jornades, realitzada per Juanjo Beneït i Xavier Vázquez sobre l’innovador esport del Colpbol.

 alboraia004