El Puig disfruta amb el Colpbol.

Aquest divendres 4 de febrer va ser un dia molt “colpbolero” a l’escola, ja que vam celebrar en les nostres pistes esportives una jornada de Colpbol amb l’objectiu de continuar introduint i al mateix temps consolidant aquest esport entre els xiquets i les xiquetes. Recordem que el colpbol és un esport integrador, en el que tot el món participa i ningú es queda “fora de joc”.

Participaren els alumnes de tercer cicle de primària, i en aquesta ocasió ens van visitar els nostres amics del C. P. El Castell d’Albalat dels Sorells.
Va ser un matí intens, en la que els nostres equips, “Marsupilamis”, “Los Azules”, “La Hermandad” i “Espartanos”, es van enfrontar en una sèrie de partits amistosos amb els equips d’Albalat dels Sorells, “Street Colpbol”, “Meteoros”, “Piret Maps”, “Piratas”, “Firemens”, “Colmillo Blanco” i “The Dragons”.
Ens ho vam passar súper bé, vam conèixer xics i xiques nous, i gaudirem d’un bon dia practicant esport en què el més important no era guanyar o perdre, sinó… PASSAR-HO GENIAL!

 puig002 puig003 

A més a més, els alumnes de 1r d’ESO vàren realitzar una entrevista a Juanjo Bendicho, inventor del colpbol. Puguèren conèixer directament com va sorgir el colpbol i perquè el va fer així. Juanjo explicà que volia fer un esport cooperatiu, coeducatiu i divertit.
puig004