FOTO 2

Tanquem 2018 amb més de 200 accions i iniciatives.

La transició entre 2018 i 2019 la vivirem en Expojove on l’espai Colpbol va aglutinar al llarg dels deu dies d’esdeveniment més de 500 partits de Colpbol, tallers i les exhibicions i visites de diversos equips participants en el Campionat d’Espanya i en la Lliga Oficial de Colpbol.

  FOTO 3  FOTO 5

Precisament totes dues competicions reprenen en breu l’activitat, la Lliga Oficial de Colpbol amb l’inici de la 2a Ronda que al llarg dels pròxims mesos recorrerà una trentena de ciutats amb la participació de 5000 esportistes de la Comunitat Valenciana.

D’altra banda la setmana vinent serà la presentació i posada de llarg oficial de la València Colpbol Cup 2019, el 3r Campionat d’Espanya de Colpbol que de nou obri la possibilitat als equips de tota Espanya a participar en un gran esdeveniment que auna esport pur, foment de valors i la màxima competició a nivell nacional.

L’any 2018 va finalitzar amb més de 200 accions organitzades per l’Associació Esportiva Colpbol i 2019 s’inicia en la mateixa línia, amb la novetat del Programa +COLPBOL que l’Associació i la Fundació Trinidad Alfonso han posat en marxa amb la primera acció en Expojove.

 FOTO 4 

I en febrer iniciarem les línies “Juga a Colpbol” i “Forma’t Colpbol” i tota l’organització de la resta d’eixos del programa.

L’esport des d’un altre punt de vista és possible… i el tens al teu abast. Consulta’ns !