Arranca el 1r campionat d’Espanya de Colpbol.

Després de les Finals Autonòmiques de Colpbol 2017 que han reunit a més de 4000 jugadors i jugadores, el Colpbol dóna un nou pas avant i aquest cap de setmana viurà el seu primer campionat nacional en el Poliesportiu de Natzaret de la ciutat de València i el pavelló i el Poliesportiu de Burjassot.

Tres dies de plena competició al voltant del Colpbol i els seus valors que s’obri el divendres dia 23 en el pavelló Poliesportiu de Burjassot amb les acreditacions dels equips i tècnics i l’acte d’obertura i desfilada dels equips participants.

Després del mateix es disputaran diversos partits d’exhibició en què persones amb discapacitat, jugadors sèniors i xiquets menuts demostraran el grau d’integració i inclusió que fomenta este esport.

Aquestos partits seran l’antesala al plat fort de la vesprada amb la disputa del partit inaugural de cada categoria: Hijas de San Jose Zaragoza vs Santa Anna d’Oliva en categoria aleví y Colpbol Huelva vs Cid Campeador Valencia en categoria infantil.

La jornada finalitzarà amb el primer sopar d’equips en què jugadors, jugadores, tècnics i organització es coneixeran en un ambient distés i compartiran la seua passió per este esport.

La jornada del dissabte reunirà el gros del campionat amb la disputa des de les 10 del matí de més de 40 partits en les 4 pistes habilitades en les seus de la competició amb la disputa de la primera i segona fase del torneig. Esta dirimirà els equips classificats per a les semifinals que es disputen en la jornada de diumenge.

El diumenge la competició es trasllada al Poliesportiu de Natzaret, seu de la fase final, que acollirà el diumenge 25, les semifinals, el matx pel 3er i 4t lloc i per descomptat, la gran final de cada categoria.

La València Colpbol Cup, competició i esport amb un valor afegit i  on mai, ningú, queda fora de joc.

PhotoGrid 1497650777108    PhotoGrid 1497996985399