12trobadafinalcolpbol 09 div 047

La final 09 concentra a 2500 esportistes i reflexa el gran abast i força del Colpbol

 

Les instal·lacions del Poliesportiu de Meliana van ser escenari de la dotzena edició de la Trobada Final de Colpbol que al llarg de les dues jornades va reunir a 200 equips al voltant  de la seua pràctica. Van participar equips representants de la ciutat de València, Moncada, Albalat dels Sorells, Albuixec, Bonrepòs i Mirambell, Foios, Massalfassar, Massamagrell, Meliana, Museros, El Puig, Benifairó de les Valls, Faura, Godella, Benifaraig, Bétera, Almàssera, Alboraia, Aldaia, Manuel, Paiporta, Albalat de la Ribera o Dénia entre altres localitats, que van disputar la competició formativa que proposa el Colpbol.

12trobadafinalcolpbol 09 div 131

 

La riquesa d’esta modalitat, el seu dinamisme i l’elevada motivació que genera en els seus practicants van ser la nota predominant de la Trobada junt amb el propi contingut educatiu que esta pràctica esportiva oferix. Les càmeres de Canal 9, van ser testimoni de l’entusiasme amb què jugadors i jugadores van viure els partits. El reportatge va arreplegar les impressions d’alguns dels jóvens participants així com dels seus professors.

 

En els actes de cloenda, els participants van rebre diversos obsequis pel seu esforç i constància al llarg de la temporada i el trofeu commemoratiu d’esta 12ena edició de mans de l’alcalde de Meliana, el sr. Blas Devís.

 

Organitzada per l’Associació Esportiva Amics del Colpbol, la Trobada Final 09 ha comptat esta edició amb la col·laboració de l’Ajuntament de Meliana, La Caixa, Deportes Altarriba, Fundació València CF, Esport Actiu, Coca Cola, Base Granell Esport, Comislagun, Cercle Hosteler del Mediterrani i Maquinaria y complementos hosteleros-MCH entre altres entitats i empreses.

12trobadafinal 09 034 12trobadafinal 09 060 12trobadafinal 09 081