El Director General de l’Esport, la regidora d’esports de l’Ajuntament de València i l’alcalde de Burjassot intervenen en l’acte.

La Sala Mesquita de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha sigut seu de l’acte oficial de presentació de la València Colpbol Cup 2018, el segon campionat d’Espanya d’aquesta modalitat esportiva que se celebrarà el 22, 23 i 24 de juny pròxim en la ciutat de València i Burjassot.

L’acte va estar presidit pel Director General de l’Esport de la Generalitat, que coorganitza l’esdeveniment amb l’Associació Esportiva Colpbol, acompanyat per la regidora d’esports de la capital valenciana, Maite Girau, l’alcalde de Burjassot, Rafa Garcia i el creador del Colpbol i director tècnic del campionat, Juanjo Bendicho.

La gala va començar amb una projecció d’imatges amb música dels millors moments de l’edició passada amb un recorregut per la cerimònia d’aperturta, els partits d’exhibició i tota la fase de competició incloses les semifinals i finals. Posteriorment van prendre la paraula els diferents protagonistes.

Tant l’acalde de Burjassot, Rafa Garcia, la ciutat del qual acull al costat de la ciutat de València la seu de la competició, com Maite Girau i el Director General de l’Esport de la Generalitat, Josep Miquel Moya van destacar la consolidació d’aquest esport en el territori valencià i la seua fulgurant expansió per tota Espanya i altres països, així com els seus valors “valors del treball en equip, de la igualtat, no solament de gènere, sinó també la inclusió, en una activitat on tots i totes poden participar” que van coincidir a ressaltar com a claus en el seu desenvolupament i que lliguen amb la seua visió progressista en tant el Colpbol representa una trasformació en l’àmbit esportiu perquè és un esport igualitari, inclusiu, cooperatiu i que no deixa ningú mai fora, eixos de la seua singularitat sense perdre un àpex d’atractiu i que han sigut reconeguts social i institucionalment entre altres per guardons de prestigi com el premi Nacional d’Innovació Educativa 2011 del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, el 1er Premi Emprén Esport 2017 de la Fundacion Trinidad Alfonso o el Premi de l’Esport Horta Nord.

Els tres van valorar l’èxit de la València Colpbol Cup 2017 i van donar l’enhorabona a Juanjo Bendicho i l’equip de tècnics de l’Associació per tots els assoliments aconseguits i el treball compromís i dedicació que comporten.

 

 

img-20180221-wa0052  img-20180221-wa0061   img-20180221-wa0019 

Finalment va prendre la paraula Juanjo Bendicho que va al·ludir a l’èxit de l’edició 2017, primera trobada a nivell estatal de Colpbol, i el nou repte que significa aquesta segona edició del campionat per la responsabilitat i compromís de millora en tots els sentits i que els equips de Colpbol de tots els llocs d’Espanya se senten a casa, canalitzant la febre del Colpbol en tot el territori nacional. El director de l’esdeveniment explicà les novetats d’aquesta edició, entre elles la introducció d’una nova categoria, la cadet, que s’uneix en 2018 a les categories aleví i infantil.

L’acte va concloure amb l’estrena del video oficial de la València Colpbol Cup 2017, dirigit per Jose Martinez Oltra, i que tots els assistents van poder gaudir repassant els millors moments i imatges del primer campionat d’Espanya de l’especialitat.

El camí cap a la València Colpbol Cup 2018 ja està en marxa, i en www.valenciacolpbolcup.es es pot conèixer amb tot detall el 2º Campionat d’Espanya de Colpbol i inscriure els equips per a no perdre’s l’esdeveniment que uneix esport, competició i valors.

Podeu tindre més informació en:

FDM València

Diari “Las provincias”

Valencia Extra