El Complex Esportiu La Petxina va acollir l’acte de presentació de l’obra de Juanjo Bendicho “El Colpbol, un esport integrador i igualitari”.

El Director General de l’Esport de la Generalitat Valenciana, Mateo Castellá, l’atleta Concha Montaner, els exfutbolistes Pep Serer, Lluís Pasqual i Javi Sanchis i el cap de relacions externes del València CF, Jordi Bruixola entre altres, van acompanyar l’autor i van destacar en les seues intervencions el caràcter innovador i l’espectacular creixement i desenvolupament d’esta modalitat esportiva.

Concha Montaner i Mateo Castellá van assenyalar la gran aportació a l’esport des de la base del Colpbol així com la constatació del foment d’uns valors diferents que li donen a este esport una naturalesa formativa i educativa molt important. L’exjugador del FC Barcelona i València, Pep Serer va recalcar la coeducació, integració i cooperació com a eixos fonamentals així com l’atractiu i motivador desenvolupament del joc.

Posteriorment l’autor va explicar les característiques i contingut del llibre que arreplega els fonaments històrics, tècnics i pedagògics del Colpbol, explica exhaustivament i de forma comentada el seu Reglament Oficial i aprofundix en tots els elements estructurals i funcionals que el definixen.

Després de la intervencions es va projectar un vídeo sobre les competicions de Colpbol i es va obrir un torn de preguntes que va concloure amb la signatura d’exemplars per part de l’autor.

libro1    libro3