Els col·legis públics Amadeo Tortajada, Ausiàs March, Almassil i Jaume I de Mislata estan sent l’escenari de diferents tallers sobre el Colpbol organitzats pel professorat d’Educació Física dels mateixos i que compten amb la presència i coordinació de Juanjo Bendicho, creador d’esta modalitat esportiva.

El CP Amadeo Tortajada va realitzar dilluns passat la primera jornada amb la participació de 150 alumnes del centre que van vivenciar este esport coeducatiu i cooperatiu a través d’una progressió de jocs que els van acostar gradualment a la comprensió i pràctica del mateix. Les pròximes cites seran en el centre l’Almassil, en el que tenen previst participar uns 80 escolars del tercer cicle de primària este pròxim divendres i en els centres Ausiàs March i ReI Jaume I al llarg de la setmana que ve.

A partir d’estos tallers els professors inclouran la iniciació esportiva del Colpbol en els seus centres i s’obriran les possibilitats de participació dels mateixos en els campionats de Colpbol, les anomenades “Trobades de Colpbol”.