El passat 16 de maig, en el pavelló “Pedro Delgado” se celebrarà l’última jornada en què participaran els estudiants d’Educació Secundària i Batxillerat.

De 16:00 a 19:00 hores es disputà l’olimpíada poliesportiva en la que els jóvens esportistes disputaren trobades de voleibol, bàsquet, futbol i handbol, però també practicaran altres esports alternatius com colpbol o el kinball.

I és que el programa integral d’Esport Escolar és un projecte educatiu posat en marxa per l’Institut Municipal d’Esports (IMD) i la Universitat de Valladolid (raïm) perquè xiquets i jóvens segovians disfruten de la pràctica de qualsevol tipus d’esports al mateix temps que adquirixen hàbits de vida saludables.

La UVA s’encarrega de formar, a l’inici de la temporada, als monitors i organitza seminaris permanents, i l’IMD s’encarrega de les instal·lacions, el material i l’equipament esportiu.

El Programa Integral d’Esport Escolar suposa una educació en valors que insistix en el joc net, la integració i la convivència, i en la que xiquets i jóvens segovians troben en els alumnes d’altres col·legis amics i companys de jocs.