L’obra de Juanjo Bendicho es converteix en una ferramenta imprescindible a nivell tècnic i didàctic.

L’ editorial Carena Editors ha publicat l’obra El Colpbol, un esport integrador i igualitari escrit pel creador d’esta modalidad esportiva, l’especialista en Educació Física Juanjo Bendicho. Un complet llibre a través del qual el lector coneixerà l’orige, bases pedagògiques i características fonamentals d’este esport i podrà conéixer exhaustivament i de forma comentada el seu Reglament Oficial. A més a més l’obra aprofundeix detalladament en els elements estructurals i funcionals que el defineixen, amb una anàlisi dels fonaments tècnics i tàctics essencials del joc.

El llibre es completa amb un capítol d’aplicació didàctica amb les orientacions didàctiques, jocs, metodología i progressions per aplicar-lo amb total facilitat en qualsevol nivell educatiu. Un instrument vàlid per al professional de l’educació física i l’esport, l’animació i l’educació, així com per a qualsevol amant del món de l’esport que vullga apropar els seus alumnes o fills a la pràctica de l’esport que conjuga en equilibri competició, educació y diversió.

Pot trobar-lo en les principals llibreries de la seua ciutat, en El Corte Inglés o realitzant la seua comanda directament a

colpbol@colpbol.es

carena@carenaeditors.es

Preu: 15€